Neus voor Herstel

Neus voor Herstel

In Samenwerking Met

en Carolien Jansen
Totaal gedoneerd: € 20,00
Er zijn 000 deelnemers gesteund

Deze aantallen kunnen afwijken van het gedoneerde geld en het aantal deelnemers!

Op 11 januari 2006, werd er een pup geboren met 3 broertjes en 4 zusjes.

Voor deze mooie jongen had ik een hele waslijst aan namen klaarstaan. Echter 1 blik op zijn kop en ik zei: dit is net Zorro, zo met dat masker en met dat zwarte over zijn lijf is net een cape. Hij deed mij ook altijd aan een vosje denken en zijn naam betekent in het Spaans vos.

Zorro heeft mij altijd hele mooie inzichten gebracht, ook al snapte ik ze niet allemaal. Pas toen ik daadwerkelijk naar hem ging luisteren, toen moest ik afscheid nemen van zijn fysieke lichaam. Ik had het voorrecht om hem bij te staan in zijn laatste reis. Hij is 13 jaar, 9 maanden en 10 dagen geworden.

Omdat zijn liefde voor mij altijd zijn motor was om bij mij te willen zijn, hij kende mij beter dan ikzelf, bijna volledig blind, wist hij mij altijd blindelings te vinden en gebruikte zijn snoet (zijn neus) altijd zeer expressief. Ter herinnering aan hem wil ik de handelsnaam Neus voor Herstel aan hem verbinden, mijn eerste border collie.

Omdat Zorro op 11 januari is geboren, wil ik graag officieel vanaf 11 januari 2020 het mogelijk maken om via Caro Coacht en Neus voor Herstel (in)directe giften/donaties te ontvangen, zodat ik de minderbedeelden onder ons ook een kans kan geven om een sessie bij mij te doen. Elke euro is er 1, alles is welkom! Natuurlijk kun je nu al doneren via onderstaande link!

Laat de wijze lessen van onze dieren niet verloren gaan.

In mijn community krijgen alle donateurs en alle andere weldoeners een lidmaatschap om te zien, wat er met hun gedoneerd geld gebeurt.

Daarnaast krijgen alle donateurs een plekje hier op mijn website.

Voor de deelnemer die hiervan gebruik maakt, is het echter niet gratis. Ik verwacht nog steeds een eigen bijdrage in de vorm van de basiskosten- en eventuele reiskosten met een vergoeding en/of wederdienst.

Aanmelding (in)direct donatie met Neus voor Herstel

Bij aanmelding directe donatie/gift, geef de volgende informatie:

  • voor- en achternaam van alle donateurs
  • eventuele bedrijfsnaam
  • mailadres
  • geboortedatum
Contactinformatie
Mail:
Bel/SMS/Whatsapp:
info@carolienjansen.nl
(+31)6-30093890